Изследване, публикувано в четвъртък, разкрива изумителна картина на разрушителните последици, които

...
Изследване, публикувано в четвъртък, разкрива изумителна картина на разрушителните последици, които
Коментари Харесай

Изследване: COVID може да убие бебетата на неваксинираните жени

Изследване, оповестено в четвъртък, разкрива изумителна картина на разрушителните последствия, които Covid-19 може да нанесе върху бременните дами и техните растящи зародиши, написа NBC News.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30607
Вирусът може да нападна и унищожава плацентата, което води до задушаване и риск от мъртво раждане, съгласно изследването в списание Archives of Pathology & Laboratory Medicine.

„ Никога до момента не сме виждали подобно ниво на заличаване от инфекциозно заболяване. Плацентата става негодна да извършва функционалностите си ”, споделя доктор Дейвид Шварц, началник на проучването. 

„ Това е съвсем тъкмо противоположното на това, което виждаме при други инфекциозни болести като зика, рубеола или сифилис “, споделя той.

„ Не плодът е нападнат и погубен от вируса, а плацентата. "

В изследването Шварц и неговият екип са изследвали 68 смъртни случая в 12 страни. Всичките 68 бебета са или мъртвородени, или са умряли в границите на седем дни след раждането. Всички са имали майки, които не са били имунизирани и са били инфектирани с ковид по време на бременността.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30607  За пети следващ ден заболеваемостта от COVID-19 в Монтанско понижава За пети следващ ден заболеваемостта от COVID-19 в Монтанско понижава  Клинични изпитвания на медикамента на „ Пфайзер ” за лекуване на Коронавирус е имало у нас през декември Клинични изпитвания на медикамента на „ Пфайзер ” за лекуване на Коронавирус е имало у нас през декември  Германия записва 240 172 нови случая на Коронавирус Германия записва 240 172 нови случая на COVID
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР